AKTUELLT år 2015

Noteringarna ligger i kronologisk ordning med den äldsta längst ner.

INNEHÅLL

1. Familjedag 2. Tjärnen isfri 3. Tipspromenad 4. Utflykt till Kolarkojan
       

 

 

4. Utflykt till Kolarkojan

Lördagen den 30 maj kl. 12 bjuds det på Kolbullar, kaffe och saft uppe vid Kolarkojan. Ta gärna en härlig promenad upp på Råberget för en underbar utsikt. Vid eventuella frågor eller vägbeskrivning ring Mattias W. 0730383318 eller Linnea 0703051696.

 

3. Tipspromenad

Lördagen den 16 maj kl. 10-11 går starten för en tipspromenad här i byn. Startavgiften för vuxna är 20kr, barn under 15 år gratis. Det bjuds på grillad korv, kaffe och festis. Det blir också fiskdamm för de små.

 

2. Tjärnen isfri

Den årliga tävlingen att gissa när Rupstjärn sköljer hade som vanligt ett stort antal deltagare. De som lyckades pricka in rätt datum, 16 april, var Janne Hedlund, Helena Eriksson, Anders Nyström och Tina Johansson - grattis!

 

1. Familjedag med fisketävling & julgransutdansning

Vädret till trots var det en hel del Rupstjärnsbor och några andra vänner och bekanta som tagit sig ut på isen för att pröva fiskelyckan. Fisket gick ganska trögt, men om man som Hugo vet vart det nappar så kan man fånga både gädda och fina abborrar.
Om inte annat var det trevligt att träffa sina grannar en stund.

I fisketävlingen deltog 21 vuxna 6 barn och ungdom. I vuxenklassen fick tre pris:
1:a pris Hugo Eriksson
2:a pris Alexander Jansson
3:e pris Magnus Åsberg

I barn och ungdomsklassen var det de två som fick fisk som också fick pris:
1:a pris Martin Bengts
2:a pris Greta Bladlund Almqvist

 

 

Efter pimpeltävlingen på förmiddagen var det på eftermiddagen dags för den årliga julgransplundringen. Även här var det fin uppslutning av både stora och små. Några modiga åkte pulka och bob, det såldes lotter och stämningen var god. Tomten kom förbi med påsar till alla barn, det dansades runt granen både länge och väl och som avslutning tändes den stora brasan. Tack för ännu en dag tillsammans med grannar, vänner & bekanta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skicka e-post